top of page

Om mig

Jeg er privatpraktiserende klinisk psykolog med mange års erfaring i arbejdet med par, familier, voksne, unge og børn. Jeg er autoriseret, specialist og supervisor i psykoterapi, specialist i klinisk børnepsykologi og certificeret EFT parterapeut.

 

Jeg er varm, nærværende og professionel i mine samtaler. Jeg er særligt optaget af at fremme trivsel og udvikling ved, at forstå og fordybe emotionelle processer, at sætte fokus på nye måder hvorpå du kan forstå og møde dig selv og din omverden og af at forbedre kvaliteten af dine nære relationer.

 

Jeg holder til i et hyggeligt klinikfællesskab med andre erfarne og fagligt engagerede psykologer på Gråbrødretorv i centrum af København.

 

Den røde tråd i mit arbejdsliv, er glæden ved den fordybende samtale og ved det menneskelige møde, som kan være med til at skabe forandring i en svær livssituation præget af fastlåsthed, håbløshed og smerte. Jeg bliver ved med at finde arbejdet med mennesker i krise meningsfuldt og betydningsfuldt. Ikke mindst fordi den udvikling og heling af sindet og af relationerne, der finder sted i terapien, er så værdifuld og lærerig. 

 

Jeg har boet i udlandet i flere år og tilbyder også samtaler på engelsk. Privat lever jeg sammen med min mand og vores tre børn.

I terapiforløb hos mig er det vigtigt at du:

 

- oplever at være i et trygt rum hvor du føler dig mødt og forstået

Udgangspunktet for at skabe forandring er, at vi oplever at være i en tryg relation. Derfor betyder det meget, at du oplever en tryghed i terapien. Jeg møder dig med nærvær og åbenhed og med en forståelse og en omsorg for den sårbarhed, som altid gemmer sig på bagsiden af de udfordringer vi kæmper med i livet.

Hvis I er flere i terapi sammen, som par eller familie, lægger jeg stor vægt på, at I alle får en oplevelse af, at blive forstået.

Derudover kan du være tryg ved, at jeg følger de etiske retningslinjer for nordiske psykologer. Det betyder også at jeg er omfattet af tavshedspligten for psykologer og du kan derfor regne med fuld fortrolighed.

 

- oplever at få hjælp af høj faglig kvalitet

Det er afgørende for mig, at du oplever at være i gode hænder fagligt. Jeg har i over 20 år specialiseret mig indenfor psykoterapi med både børn, voksne, familier og par igennem kurser, efteruddannelser og supervision.

Som en del af mit arbejdsliv modtager jeg løbende supervision og efteruddannelse og holder mig opdateret på den nyeste viden indenfor evidensbaseret psykoterapi. Jeg benytter kun terapiformer som har et videnskabeligt grundlag og dokumenteret effekt.

Min brede efteruddannelse og erfaring giver mig et solidt fagligt ståsted og skaber de bedste forudsætninger for en helhedsorienteret forståelse af den problematik du henvender dig med.

 
- oplever positive forandringer for dig og dine nære relationer

Din trivsel er tæt forbundet med dine indre psykiske tilstande. Vi arbejder i terapien med at skabe psykologiske forandringer hos dig, herunder nye måder at forstå dig selv, dine følelsesmæssige reaktioner, din livssituation og dine relationer. Vi vil have fokus på, at se nye handlemuligheder og at finde sunde måder at regulere dine følelser og drage selvomsorg på.

Derudover ved vi fra forskningen, at noget af det der har størst betydning for vores trivsel, livskvalitet og vores fysiske helbred er at have en tryg tilknytning til andre. I det terapeutiske arbejde hos mig fokuserer vi derfor også på, at forstå din tilknytningsmæssige baggrund og at skabe relationelle forandringer ved at bryde med negative samspilsmønstre præget af konflikt eller afstand, for at arbejde henimod mere trygge og givende relationer.

Erfaring 

 • 2023: Privat Praktiserende psykolog

 • 2019-2022: Psykolog og afdelingsleder for Par- og Familieafdelingen på Center for Familieudvikling

 • 2015-2018: Psykolog i Børn, Unge og Sorg

 • 2009-2015: Psykolog på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center Bispebjerg

 • 2007: Psykolog i Mødrehjælpen og privat praksis

 • 2002-2007: Psykolog på FamilieHjælpsCentret

Uddannelse​​

 • Længerevarende efteruddannelser: i Emotionsfokuseret terapi, Psykodynamisk Psykoterapi og Kognitiv Adfærdsterapi.

 • Certificeret EFT parterapeut, Par-tjek vejleder og PREP vejleder.

 • Certificeret i Hold-mig/Slip mig programmet til forældre og teenagere

 • Godkendt Supervisor i Psykoterapi 2014

 • Godkendt Specialist i Klinisk Børnepsykolog 2011

 • Godkendt Specialist i Psykoterapi 2008

 • Autoriseret igennem Psykolognævnet 2004

 • Uddannet psykolog fra Københavns Universitet, Cand. Psych 2002

 • Masteruddannelse fra New York University, MA i Psykologi 1999

Anne_vogner_reshoot0446.jpg
bottom of page