top of page

4.

Supervision og undervisning

Supervision i EFT parterapi, individuel terapi og familieterapi

I supervision hos mig vil du opleve et trygt udviklingsrum præget af høj faglighed.

Jeg tilbyder supervision til psykologer, psykoterapeuter og læger som gerne vil udvikle sig indenfor EFT parterapi (EFCT), Individuel terapi (EFIT) og/eller familieterapi (EFFT).

 

Som psykolog kan du bruge supervisionen hos mig på vej mod autorisation og på vej mod en specialistuddannelse i psykoterapi. 

 

Jeg er certificeret EFT parterapeut og EFT supervisor-in-training. Du kan derfor også bruge supervisionen hos mig på vej mod EFT certificering. 

Jeg hjælper dig med at udvikle dit arbejde indenfor EFT tænkningen og metoden. Vi vil tage udgangspunkt i cases, videooptagelser og rollespil afhængigt af hvad du har brug for.

Mange oplever også supervisionen som et personligt udviklingsrum.

Individuel supervision kan være for 1-2 deltagere og gruppesupervision for 3-6 deltagere.

Supervisionen foregår på mit kontor på Gråbrødretorv centralt i København.

Det er hjælpsomt for din proces med at udvikle dig indenfor Emotionsfokuseret terapi hvis du har taget eller er igang med at tage en uddannelse indenfor EFT (se evt. DKCEFT's hjemmeside). 

Undervisning

Jeg erfaren underviser og tilbyder undervisning indenfor de fagområder jeg er specialiseret i. Kontakt mig gerne hvis I ønsker at høre mere.

Kontakt vedr. supervision og undervisning

Hvis du ønsker at lave aftale om supervision eller undervisning kan du kontakte mig på nedenstående mail eller kontaktformular. 

 

 

bottom of page